Bereiding:

  1. Pel de knoflook, leg deze op een snijplank en gebruik de achterkant van een mes om de knoflook te pletten.
  2. Leg een klein gedeelte apart voor de knoflookboter.
  3. Verhit een beetje olie en boter in een grote koekenpan.
  4. Fruit de sjalot, voeg de zwarte knoflook toe en meng dit met een garde.
  5. Voeg de witte wijn, citroensap en de schil toe.
  6. Breng de garnalen op smaak met zout & peper.
  7. Bak de garnalen ongeveer 3-5 minuten in de koekenpan.
  8. Voeg de peterselie toe.
  9. Combineer de boter en de knoflook om een ​​pasta te maken, smeer het vervolgens over het stokbrood.
  10. Rooster deze zo’n 5 minuten.

Serveer de garnalen over de linguini pasta. Vergeet niet om een stukje knapperige stokbrood in de ​​saus te dippen.

Eet smakelijk!

 

Recept gemaakt door Tastemade.com

Laat een reactie achter