
Bereiding:
- Snijd het brood doormidden en plaats beide helften met de opengesneden kant naar boven.
- Verwijder het grootste deel van het zachte brood van binnenuit en laat ongeveer een 1 cm laag over die nog steeds aan de knapperige buitenhuid is bevestigd.
- Verdeel de zwarte knoflookmayo over beide helften van je boterhambrood en strooi er eventueel wat kappertjes overheen.
- Beleg beide helften met wat sla, kalkoenfilet en kaas. Snij de zwarte knoflook in reepjes met behulp van een vork en leg ze op het brood.
- Leg de overgebleven groenten op het onderste deel van de boterham en bestrooi ze royaal met zout & peper.
- Plaats nu het bovenste deel van het brood bovenop de onderkant.
- Verpak je picknick sandwich in huishoudfolie en vervolgens in aluminiumfolie.
- Plaats het op een bord en plaats er dan een bord bovenop met wat gewichten erop. (Ik gebruikte 4 ongeopende blikjes met bonen.)
- Laat dit minstens 4 uur of ‘s nachts staan voordat je de sandwich uitpakt en in 6-8 driehoekige stukken snijdt, zoals je zou doen met een ronde taart.
- Nu kun je het allemaal samen of individueel inpakken om mee te nemen voor je picknick.
Eet smakelijk!