Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Verwijder de bladeren en snijd de stengel van de bloemkool, zorg ervoor dat de kern intact blijft
  3. Plaats de bloemkool kern kant naar beneden en snijd hem in vier 1/2 stukken, te beginnen vanuit het midden. Het kan zijn dat u niet uit vier stukken uit uw bloemkool kunt halen. Gooi de roosjes niet weg
  4. Spreid de bloemkool uit op een bakplaat.
  5. Wrijf boter aan beide zijden van de bloemkoolreepjes en losse roosjes en wrijf dan in met de zwarte knoflook
  6. Bestrooi met zout en peper
  7. Voeg de asperges toe aan de bakplaat en spreid de stelen tussen de bloemkoolsteaks
  8. Rooster gedurende 15 minuten
  9. Draai de bloemkool om en proef om te zien of je meer zout en peper moet toevoegen
  10. Plaats terug in de oven en rooster nog 15 minuten.

Eet smakelijk!

Recept is van Megis Well

Laat een reactie achter