Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 140 ° C.
  2. Leg de runderribben in een pan met deksel, voeg de ui, ¾ theelepel zout toe en giet de bouillon in; ze moeten worden ondergedompeld in vloeistof, dus voeg meer bouillon of wat water toe als dat nodig is.
  3. Plaats dit op een middelhoog vuur, breng aan de kook en dek de pan af en plaats in de oven. Kook 4 tot 4½ uur, afhankelijk van de grootte, tot het vlees volledig gaar is. Als je klaar bent, haal je de ribben uit de bouillon (je kunt de bouillon gebruiken voor soepen of sauzen).
  4. Verwijder de botten en overtollig vet en laat het vlees in grote stukken achter.
  5. Terwijl het rundvlees kookt, maak je de marinade.
  6. Doe alle ingrediënten in de kleine kom van een keukenmachine.
  7. Voeg 1 theelepel zout toe en pureer dit tot een ​​zeer gladde pasta.
  8. Doe het vervolgens in een grote kom, voeg het vlees toe en meng goed zodat het vlees goed bedekt is.
  9. Dek af en laat het een nacht in de koelkast marineren.

 

  1. Verwarm de oven de volgende dag voor op 200 ° C.
  2. Plaats een geribbelde bakplaat en voeg, wanneer het begint te roken, de stukken rundvlees toe (je kunt dit natuurlijk ook buiten op een barbecue doen).
  3. Grill gedurende 2 minuten, draai zodat alle kanten wat kleur en rook krijgen.
  4. Plaats op een bakplaat en plaats in de oven gedurende ongeveer 12 minuten, totdat het vlees is opgewarmd.
  5. Laat een paar minuten rusten alvorens te serveren.

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter