
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 140 ° C.
- Leg de runderribben in een pan met deksel, voeg de ui, ¾ theelepel zout toe en giet de bouillon in; ze moeten worden ondergedompeld in vloeistof, dus voeg meer bouillon of wat water toe als dat nodig is.
- Plaats dit op een middelhoog vuur, breng aan de kook en dek de pan af en plaats in de oven. Kook 4 tot 4½ uur, afhankelijk van de grootte, tot het vlees volledig gaar is. Als je klaar bent, haal je de ribben uit de bouillon (je kunt de bouillon gebruiken voor soepen of sauzen).
- Verwijder de botten en overtollig vet en laat het vlees in grote stukken achter.
- Terwijl het rundvlees kookt, maak je de marinade.
- Doe alle ingrediënten in de kleine kom van een keukenmachine.
- Voeg 1 theelepel zout toe en pureer dit tot een zeer gladde pasta.
- Doe het vervolgens in een grote kom, voeg het vlees toe en meng goed zodat het vlees goed bedekt is.
- Dek af en laat het een nacht in de koelkast marineren.
- Verwarm de oven de volgende dag voor op 200 ° C.
- Plaats een geribbelde bakplaat en voeg, wanneer het begint te roken, de stukken rundvlees toe (je kunt dit natuurlijk ook buiten op een barbecue doen).
- Grill gedurende 2 minuten, draai zodat alle kanten wat kleur en rook krijgen.
- Plaats op een bakplaat en plaats in de oven gedurende ongeveer 12 minuten, totdat het vlees is opgewarmd.
- Laat een paar minuten rusten alvorens te serveren.
Eet smakelijk!