Ingrediënten:
• 120 gram gekookte spaghetti
• 1 el olijfolie
• 100 gr cherry tomaten, gehalveerd
• 1 tl zwarte knoflookpuree
• Zout en peper naar smaak
• 1 tl gedroogde oregano
Bereiding:
Kook de spaghetti volgens de instructies op het pak en giet af. Voeg ondertussen in een hete pan de olijfolie toe en begin het bakken van de cherry tomaten en zwarte knoflookpuree. Breng het op smaak met zout, peper en oregano. Bak alles nog 5 minuten en voeg dan de gekookte spaghetti toe. Bak alles nog een minuut en serveer.
Pittig, smaakvol. Minder pasta gebruikt en garnalen toegevoegd.
Voor herhaling vatbaar!
Heerlijk! Met weinig ingrediënten in korte tijd een zeer smaakvol gerecht op tafel.
Hi Yvonne,
Wat fijn om te horen! Ideaal voor een doordeweekse dag 🙂
Groetjes Anne